Szkennelés

Létrehozva 2013. szeptember 28. Utoljára módosítva 2013. szeptember 29.
Írta: Bartos Péter

 

Iratok archiválása

Vállalkozások, intézmények, szervezetek, magán személyek (stb.) részére iratanyagok szkennelése.  

 

Alapár Megrendelő telephelyén végzett szkennelés esetén: 22 Ft/oldal+ÁFA  (az árra vonatkozó feltételek).                                         

 

Alapár ha Megrendelő gondoskodik telephelyünkre /ről  történő szállításról: 18 Ft/oldal+ÁFA    (az árra vonatkozó feltételek).

Az alapárban közölt feltételektől az alábbi eltérések esetén egyedi áron vállaljuk a szkennelést.

 

Az alapár feltételekből kiderül, a közölt ár a papír alapú iratok digitalizált formában történő számítógépre vitelét jelenti. Ezeket a Megrendelő, -  vagy kérésre mi -  olyan könyvtárstruktúrába szervezzük, ami alapján akár képnéző programmal is gyorsan lehet az iratok között keresni, és azokat gyorsan meg is lehet találni. Természetesen a letárolt adatokat Megrendelő a saját belátása szerint a későbbiekben illesztheti a már meglévő vagy a továbbiakban kiépítendő nyílvántarási rendszerébe.

Egyetlen iratnyilvántartó program esetén sem lehet megspórolni azt, hogy az iratokat bevigyük a számítógépbe. A mi vállalásunk erre vonatkozik, az úgynevezett "kuli munkára", ami kiegészíthető az adatok rendszerezésével.

Ingyen dolgozunk:  AKCIÓ 

 

Ha a mi dolgunk egyfajta logika mentén az adatokat rendszerbe szervezni, azt az általunk több mint 10 éve használt egyszerű módszer szerint tesszük, mely  lehetőséget ad -akár- arra, hogy ha felhívja egy Megrendelője telefonon,  egy korábbi munkavégzésükről  kérve információt (mert mondjuk elvesztek az adataik, vagy áll a számtec. rendszerük), a telefonbeszélgetés közben (!!!!) Ön kikeresheti egy -mondjuk-  3-5 évvel azelötti munkának a szerződését, vagy teljes iratanyagát, és érdemben reagálhat azonnal a feltett kérdésre. (Például azt kérdezik, mikor lett a munkavégzésről számla leadva, vagy meddig él a garancia?) Nincs bonyolult program, speciális keresés, ami megkönnyíti az alkalmazást bárhol ahol köznapi programok vannak telepítve a számítógépen, így ha az adatokat más nyílvántarró programba mégis exportálja, az általunk letárolt anyag biztonsági mentésként megmaradhat, így bár mikor hozzá lehet nyúlni.