Feketelista

Létrehozva 2013. szeptember 28. Utoljára módosítva 2017. április 18.
Írta: Bartos Péter

 

 

 

 

Az alábbiakban felsorolt cégekkel voltak/vannak  fizetési gondjaink. A felsorolásban szereplő cégek rendelés esetén csak előre fizetéssel, közvetítő közbeiktatásával, vagy bankakreditív nyitás után rendelhetnek (vagy úgyse) .

(A listán szereplő cégekről nem állítjuk, hogy általában inkorrektek, csupán azt rögzítjük, amit bizonyítani tudunk...velünk helytelenül jártak el azzal, hogy vállalt kötelezettségüknek nem tettek eleget)

Felhívjuk a Megrendelőink figyelmét,  garanciális kötelezettségünket elvileg 24 órán belül teljesítjük. Fizetési csúszás esetén a 24 óra kitolódik a fizetési csúszás időtartamával. A ki nem fizetett anyagok saját tulajdonunkat képezik, így nemfizetés esetén saját belátásunk szerint akár azok elszállításáról gondoskodunk, függetlenül a későbbi jogi eljárásokkal való fenyegetéstől.

Fenntartjuk azon véleménynyilvánítási jogunkat, hogy a problémás cégek adatait saját honlapunkon, illetve nyilvános megnyilatkozásaink alkalmával nyilvánosságra hozzuk. Kérjük, ne bírósági úton kívánják elérni, hogy a listáról lekerüljenek, hanem pontos fizetésükkel kerüljék el, hogy ide felkerüljenek. A listán szereplő cégekről hangoztatott kedvezőtlen véleményünk riassza el tőlünk a szószegő cégeket, s bíztassa azokat, akik tisztességesen fizetnek.

 

2017

CTP EU, CTP Management Hungary Kft. ( korábbi cím; 1077 Budapest Wesselényi u.16.3. em.) Cím; 2051 Biatorbágy Verebély L. u.2.

Sorozatos fizetési csúszások, megkeresésekre nem reagál, nem időben reagál, többszöri megkeresés után reagál, kamatot nem utalja, költségátalányt nem utalja. A  közzétételhez vezető konkrét eset, cégképviselő adatai  kidolgozása, feltöltés alatt.

---------------------------------------------      

2009 SZEVIÉP Zrt. 6723 Szeged Római krt. 21. Kádár Ottó igazgató

------------------------------------------------------------------

2008

Bicske Tölgyfa u. 1., 3-5. Társasház. Képv.: Bartha Csilla

Bábolnai Takarmányipari Rt. Fa.

-----------------------------------------

2007 Lakoma Kft. Tatabánya Bajcsy Zs. u. 26. Decmann Sylvia ügyvezető

------------------------------------------------------

1995; 1990-1997 között zajlott pereskedés közben Bartos Péter kezdeményezte -sikeresen- 1995-ben az alábbi Cég felszámolását:

ÉRT (Építőipari Részvénytársaság ) Tatabánya Fő út. 1. Ügyv.: Kutasi Ferenc

A volt cégből több vezető is közreműködik a felszámolás elött megalakut "rokon" ÉRT ÉFSZ (ÉRT Építőipari Fővállalkozás Szervezés) nevű cégbe. Velük sem kívánunk együtt működni.

1994 Novitas/Generál 

Építési Naplóba szerződött rendkívüli munkavégzés. Minőséget nem kifigásolta, a munka elvégzése után kezdte a bekerülést vitatni, a tetőre beépített anyagokat elbontottuk (bádog, cspadék elleni szigetelés).

---------------------------------

 

 

(Nem kívánunk munkát vállalni azon Megrendelőnknél, akiknél a fent megnevezett személyek velünk vagy a minket érintő hibával kapcsolatban bármilyen döntést hozhatnak. Ebből következően az elzárkózásunk nem a cég nevéhez, sokkal inkább személyekhez kötődik. Korrekt megrendelőink érdekében kötelesnek érezzük örökre megszakítani a kapcsolatot azokkal, akikkel egyszer már befürödtünk.......  Mi legalább meg merjük nevezni, kivel volt gondunk, és kizárható az olyan eset, -láthattunk ilyet-  hogy   kifekszünk egy lakókocsiba egy cég irodája elé, aki jelentős összeggel tartozik nekünk, de a TV-nek nyilatkozva nem merjük megnevezni a céget, vagy személyt.)