Tető állapotfelmérés 1.

Létrehozva 2016. január 04. Utoljára módosítva 2017. január 13.
Írta: Bartos Péter

 

 

 

Kérem a cikkel, vagy az ilyen munkákkal kapcsolatban NE telefonáljon! Írjon e-mailt!

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

( Napközben dolgozunk, nem tudunk megfelelően odafigyelni a telefonos jelzésekre, nem biztos, hogy fejbe tartjuk a jelzését, mindamellett valószínű, hogy  kérni fogunk Öntől fényképeket, tehát úgyis kell e-mail küldenie.)

Ha csak tanácsot, információt akar kérni, nem akar rendelni, akkor is írjon e-mailt!

KÉRJÜK!

 

Tető állapot felmérés

Tetőméret; 37.000 m2. Rögzített felmérési pontok száma; 460. Rögzített hibahelyek száma; 253

A felmérési pontok száma, minden tetőáttörést, tetősérülést magába foglal. Azokat is amik hibátlanok( pl füstkupola ablakok) , és azt a 253  felmért helyet, ahol beavatkozás indokolt.

A felmérésért a Megrendelő netto 400.000 Ft-ot fizetett. A felmért hibahelyek, nagy méretű tervrajzon kerültek feltüntetésre, illetve minden felmérési pontról kép és filmanyag készült, amit DVD-n és Google Drive-n tároltunk le. A felmérés mellé javítási ajánlat készült, ahol táblázatba rendezve jelennek meg a hibahelyek, és kattintásra a hibahely képei elérhetők. A javítási ajánlat összege meghaladja a netto 2 millió Ft-ot 2015-ös áron. A garancia 2 évre szól, de a 460 felmért hibahelyre vonatkozik, tehát nem csak a javítandó 253 hibára.

 

Nem minősültek felmérési pontoknak a járás, vagy tehereloszlatás végett elhelyezett járdalapok, viszont egyetlen hibának minősül a teljes tető takarítása, és a több száz méter vezeték tálca borításának stabilizálása.

 

 

Ezek az áttörések mind egy-egy felmérési pontnak számítanak, ahogy a sárga lemezzel burkolt pengefal és járófelület tartólábai is külön számozást kaptak.

 

1-es számú felmérési pont  (villámhárító árbóc) "N" = nem kell javítani.

 

 

 

 

 

 

 

A 304-es felmérési pontnál "K" kell javítani, mert a PVC cső toldásánál szembe folyás miatt ázás lehet (van is).

 

A 460-as felmérési pontnál "N" nem kell javítani.

Tető állapotfelmérések cikkgyűtjtő itt.