Dokumentációk, adatkezelés

Létrehozva 2013. szeptember 28. Utoljára módosítva 2018. április 23.
Írta: Bartos Péter

Alap esetben nem kötjük ki "Szerződés" megkötését, elégséges az akár e-mailen történő rendelés. Amennyiben szerződés megkötése bármi okból szükséges, a Megrendelő gondoskodik arról, hogy az első munkába indulás előtt a telephelyünkön rendelkezésre álljon 1. pld. eredeti -minden fél által aláírt- szerződés. Nem vállalunk felelősséget az olyan határidő csúszásokért, melyek pl. visszavezethetők arra, hogy az iratokat nem postafordultával kezeli Megrendelő.

Minden adat, infó, digitálisan titkosítva tárolásra kerül, és min. 10 évig kérés nélkül örizzük azokat. Harmadik fél részére Megrendelő engedélye nélkül csak olyan esetekben adjuk ki az információkat, melyekben törvény/bíró kötelez erre minket. ( Eddig ilyenre nem volt példa.) A munkafolyamatok, iratok, egyeztetések foton, filmen, hanganyagon kerülnek rögzítésre. Az információ alapvető küldési módja email. 

Az adatokat naprakészen tároljuk a Google Drive-n (2013-tól) minden olyan munka esetében melynél a Megrendelő kéri ezt a díjmentes lehetőséget. A hozzáférést az adatokhoz biztosítjuk mindaddig, amíg a munkáért járó számla fizetési határideje le nem jár.

Az adatokat kérheti a munka végeztével DVD* lemezre letárolva, de kérheti ideiglenesen ismételten a Google Drive**-ra felhelyezést, hogy letölthesse onnan. (Az ilyen plusz szolgáltatásnak feltétele, hogy kapcsolatunk rendezett legyen.) 

* CD, DVD, 2017-től Bluray, 2018-tól Mdisk

** 2017-09 hónaptól OneDrive is

bthbs.com