Becslési ajánlat

Létrehozva 2013. szeptember 28. Utoljára módosítva 2013. szeptember 29.
Írta: Bartos Péter

Tapasztalataink szerint 3 okból keresnek minket hiba javíttatási szándékkal.

 1. Csak érdeklődés a cél, hogy tervezhető legyen a későbbi javítás költsége, vagy csupán a mi ajánlatunkkal kívánják egy másik ajánlat helytállóságát ellenőrizni. Ez utóbbi "szokás" számunkra előnytelen és ki is szűrjük az ilyen szándékkal közeledő "potya megrendelőket".

2. Javíttatna az érdeklődő, de a költségek megismerése után eláll a szándékától. Mással javíttat, vagy később kéri a javítást.

3. Hibát jelez, és javíttat.

Árainkban benne voltak eddig azok a költségek is, melyek az 1-2 pontokban jelzett feladatok elvégzését biztosították, de bevételt nem eredményeztek. Létérdekünk a költségek csökkentése, és az időtakarékosság, de továbbra is fontosnak tartjuk az érdeklődők tájékoztatását is, miközben a potyázókat is ki kívánjuk szűrni. Ennek a kettős érdeknek, felel meg ingyenes, előzetes költségbecslési eljárásunk.

3.1 

A költségbecslési eljárás lényege, hogy a Megrendelő az általunk kért módon fényképfelvételeket készít és küld részünkre a hiba belső megjelenéséről, és a hibához tartozó külső épületrészről (pl. tetőrészlet, homlokzat részlet), megnevezve pontosan a helyszínt, megrendelőt és a feladat lényegét, esetleges speciális tudnivalókat, körülményeket, a hiba egyszerű jellemzését.

Ezek alapján kb. 36 órán belül előzetes tájékoztató jelleggel, ingyenesen költségbecslést küldünk e-mailen.

3.2 

A költségbecslésben két ár szerepel.

Az alacsonyabb, azt jelenti, milyen összegbe kerül a hiba pontos feltárása, és erről egy jelentés készítése. (Több hiba esetén legalább egy hiba feltárása.)

 A magasabb ár azt jelzi, becslésünk szerint milyen összegből javítható a hiba. (Több hiba esetén az összes közölt hiba.)

 Ön így díjmentesen hozzájut ahhoz az információhoz, ami szükséges a hiba javítás valószínű költségeinek megismeréséhez.

3.3

(Nem kérünk semmilyen díjat azon esetekben, amikor a megküldött fényképeket telephelyünkön megtekintve biztosan tudjuk a hiba okát és azt, hogy ennek javítása nem ránk tartozik. Ez esetben térítésmentesen közöljük a hiba okot, már a költség becslés előtt!!!!!) Ha a költségbecslésben szereplő javítási árért el kívánja végeztetni a munkát, akkor kérjen árajánlatot!

3.4. Előfordulhat, hogy csak a hibák helyszíni felmérésekor derül ki, a hiba javítása nem a mi hatáskörünk. Az ilyen egyedi esetekben az alábbi eljárást tartjuk szem előtt.

4. 

Ha Ön nem kíván/akar/tud fényképfelvételeket küldeni részünkre, és úgy kér árajánlatot három lehetősége van elkerülni a fenti procedúrát;

4.1. Feltétel nélkül vállalja, hogy kifizeti a hiba előzetes megtekintésének költségeit. (netto árak)

50 km-es körzetben;                  40.000.-

100 km-es körzetben;                70.000.-

200 km-es körzetben;                85.000.-

300 km-es körzetben;              105.000.-

4.2. Vár azon időpontig, amíg az Ön környezetében lesz munkavégzésünk, és akkor időt szakítunk az Ön problémájának megtekintésére, a fotók elkészítésére.

4.3. Más kivitelezőt kell keresnie ha a fentiek egyike sem felel meg elvárásának.

Olyan Megrendelők esetében, akiknél többször , vagy folyamatosan dolgoztunk a fentiektől eltérően juthatnak költségbecsléshez, árajánlathoz.